Välkommen! Res säkert, följ Folkhälsomyndigheten klicka här.
Foto: Branäsgruppen

Branäs utsedd till Sveriges bästa skidort för barnfamiljer

– Det känns fantastiskt och det bästa är att det är gästerna själva som har röstat fram oss. Stort tack till alla som har röstat. Det är ju även ännu ett tecken på att vi har haft en riktigt lyckad säsong, trots den milda vinter, säger Anders Kjällström, vd för Branäsgruppen.

Priset är ett bevis på att Branäs fortsatt är en stark destination i skidsverige, vilket inte minst märktes i år då gästerna har fortsatt komma trots att kylan under stora delar har lyst med sin frånvaro.

– Ja, det är klart att vi alla hade hoppats på en bättre vinter. Men det är inget vi kan påverka och vi är stolta över att vi har kunnat fortsätta leverera en bra produkt trots detta. Gästerna har gett oss fantastisk feedback på plats och att vi nu även får ta emot Stora Barnsemesterpriset betyder jättemycket.

Flera skidanläggningar i södra och mellersta delarna av Sverige har stängt, men Branäs har fortsatt öppet. Prognosen framöver ser lovande ut, med bra väder och en påsk fylld av aktiviteter. Barnfamiljer kan alltså njuta av härlig skidåkning ett tag till.

Källa: branas.se

Res Eko – Res och Upplev Sverige mer!

Vi på Res Eko är en contentbyrå och besöksguide om hållbar turism i Sverige. Vi finns på webben, som tematidning och i sociala medier. Vårt syfte är få fler konsumenter att resa och uppleva Sverige mer klimatsmart. Vi är partipolitiskt och religiöst obundna med målen demokrati, jämställdhet och hållbar utveckling för alla. Vi inspirerar och peppar varandra! Tagga din resa med #reseko @reseko.se

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta och nå ut med er story. Klicka här för mer information.

Res Eko klubben
Bli prenumerant, få senaste nyheterna och exklusiva rabatter helt gratis!