Välkommen! Res säkert, följ Folkhälsomyndigheten klicka här.
Foto: swedenbybike.com

Branschseminarium Cykelturismdagarna 2020

Vi ser ett behov av en gemensam mötesplats för svensk cykelturism. Det finns en stor potential att utveckla, men också hinder på vägen. Genom att skapa en återkommande branschdag får vi möjlighet att skapa synlighet och involvera viktiga aktörer i vårt arbete, öka kunskapen om möjligheter och ekonomisk potential, träffas och utbyta erfarenheter, lyfta fram goda exempel. Tillsammans skapar vi en kritisk massa.

Föresatsen är att samla de viktigaste företrädarna för det komplex som cykelturism utgör vid det här tillfället, och representanter för olika kompetenskategorier. Syftet är att ge en helhetsbild och även uppmärksamma de problem som behöver lösas för att komma framåt.

Cykelturismdagarna arrangeras i anslutning till Svenska Cykelmässan, landets största mässa om cykling och cyklar. Mässan arrangeras vartannat år i Göteborg, vartannat i Stockholm. Antalet besökare uppgår till mellan 8 000 och 10 000 under de tre dagarna. En del av utställningen utgörs av Destinationer & Upplevelser som är ett monterområde med olika cykelturismdestinationer. Dit kan mässbesökarna gå för att lära sig mer om cykelresor generellt, ta del av olika destinationers erbjudanden och träffa lokala entreprenörer.

Det är en stor fördel att arrangera Cykelturismdagarna i anslutning till mässan. Seminariedeltagarna får möjlighet att ta del av det som cykelsverige visar upp och det blir lite så att ”alla är på plats” vilket ger goda förutsättningar att skapa en konstruktiv och givande mötesplats för svensk cykelturism.

Välkommen till ett seminarium om svensk cykelturism som försöker se kritiskt på en lovande framtid för besöksnäringen! Cykelturismdagarna arrangeras fredagen den 20 mars 2020 på Stockholmsmässan i Älvsjö i anslutning till Svenska Cykelmässan.

Du får gärna dela denna inbjudan och sprida informationen vidare i ditt nätverk! Obs! Begränsat antal platser. Pris 3.600 kr + moms per deltagare. Förmiddagskaffe, lunch och eftermiddagskaffe samt en entrébiljett till Svenska Cykelmässan ingår i priset. Anmälan är bindande men kan överlåtas till annan person. Betalning sker via faktura i förskott.

Anmäl dig här!

Källa: swedenbybike.com

Res Eko – Res och Upplev Sverige mer!

Vi på Res Eko är en contentbyrå och besöksguide om hållbar turism i Sverige. Vi finns på webben, som tematidning och i sociala medier. Vårt syfte är få fler konsumenter att resa och uppleva Sverige mer klimatsmart. Vi är partipolitiskt och religiöst obundna med målen demokrati, jämställdhet och hållbar utveckling för alla. Vi inspirerar och peppar varandra! Tagga din resa med #reseko @reseko.se

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta och nå ut med er story. Klicka här för mer information.

Res Eko klubben
Bli prenumerant, få senaste nyheterna och exklusiva rabatter helt gratis!