Välkommen! Res säkert, följ Folkhälsomyndigheten klicka här.

Elite fyller tomma hotellrum med hjälp av Blocket

Den svenska hotellkedjan Elite Hotels och Blocket Bostad har inlett ett samarbete för att rädda hotelljobben.

Genom att erbjuda bostadssökande långtidsboenden i hotellrum via Blocket Bostad siktar Elite Hotels på att fylla upp de hotell som idag står tomma. De nya boendena kommer att annonseras ut på månadsbasis via Sveriges största marknadsplats, Blocket.se.
– Vi har fantastiska hotell och hotellrum som står tomma och som vi nu hoppas ska fyllas av nya hyresgäster, samtidigt som vi räddar våra medarbetares jobb, säger David Halldén, vd på Elite Hotels. 

Månadsgästerna får tillgång till eget kylskåp, städning, 24h reception, gym och Wi-Fi. Priset kommer att ligga från 7 995 kronor i månaden för ett standardrum och 16 995 kronor i månaden för en Juniorsvit. Som tillval erbjuds frukost samt tvätt- och room service. 
– Jag tror vi kommer se flera exempel på den här typen av nya spännande samarbeten. Vår sajt är en av Sveriges största, och vi hoppas såklart kunna bidra till att tomma hotell fylls med både personal och gäster, och att Sveriges hjul fortsätter snurra, säger Pernilla Nissler, vd på Blocket.

Du hittar långtidshyran här

Källa: elite.se

Res Eko – Res och Upplev Sverige mer!

Vi på Res Eko är en contentbyrå och besöksguide om hållbar turism i Sverige. Vi finns på webben, som tematidning och i sociala medier. Vårt syfte är få fler konsumenter att resa och uppleva Sverige mer klimatsmart. Vi är partipolitiskt och religiöst obundna med målen demokrati, jämställdhet och hållbar utveckling för alla. Vi inspirerar och peppar varandra! Tagga din resa med #reseko @reseko.se

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta och nå ut med er story. Klicka här för mer information.

Res Eko klubben
Bli prenumerant, få senaste nyheterna och exklusiva rabatter helt gratis!