Välkommen! Res säkert, följ Folkhälsomyndigheten klicka här.

Reebok Ragnar Lake Mälaren

Gör dig redo för ett episkt stafettäventyr. En stafett som startar en lördagmorgon och slutar på söndagkvällen. Galet! Precis så härligt galet är Ragnar Relay Lake Mälaren – 285 km och 36 timmars oförglömlig stafett. Upplev Mälaren när och där den är som bäst, från Gripsholms slott till målgången vid Drottningholms slott. Äventyret startar lördag 13 juni 2020 och slutar söndag den 14 juni.

Samla ihop ett lag på 10 personer. Du själv och 9 vänner, kollegor eller annat löst folk knölar in er i två bilar och turas om att springa stafett längs Mälaren. Ni startar vid det spektakulära

Gripsholms slott precis vid Mälarens strand och springer genom Strängnäs, Eskilstuna, Köping, Västerås och Enköping. Ni springer på platser där vikingarna strövade omkring en gång i tiden. Efter att ha passerat ytterligare fyra slott springer ni tillsammans i mål på Lovön, vid det vackra Drottningholms slott där självaste kungen och drottningen bor.

Varje lagmedlem springer tre gånger där varje sträcka är 5-15 km och olika utmanande. Med lite träning kan nästan vem som helst bli en Ragnarian.

Hur galen är du? Vill du springa ännu längre? Anmäl dig till ett ultralag då är ni 5 löpare som delar på 285 kilometer.

Anmälan: https://www.runragnar.com/se/event-detail/relay/lake-malaren

Video: runragnar.com

Källa: runragnar.com

Res Eko – Res och Upplev Sverige mer!

Vi på Res Eko är en contentbyrå och besöksguide om hållbar turism i Sverige. Vi finns på webben, som tematidning och i sociala medier. Vårt syfte är få fler konsumenter att resa och uppleva Sverige mer klimatsmart. Vi är partipolitiskt och religiöst obundna med målen demokrati, jämställdhet och hållbar utveckling för alla. Vi inspirerar och peppar varandra! Tagga din resa med #reseko @reseko.se

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta och nå ut med er story. Klicka här för mer information.

Res Eko klubben
Bli prenumerant, få senaste nyheterna och exklusiva rabatter helt gratis!