Välkommen! Res säkert, följ Folkhälsomyndigheten klicka här.

Res till Gullmarsstrand hotell – i hjärtat av Bohuslän

Foto: Gullmarsstrand Hotell

Välkommen till vår nytänkande mötesplats med ALLT på en brygga, 0 meter från havet i Fiskebäckskil. Vi ser fram emot att överträffa dina förväntningar med hav, fantastisk mat, magisk natur och spännande utbud av annorlunda aktiviteter. Gullmarsstrand ligger så nära vattnet man kan komma, på en långsträckt brygga med utsikt över Gullmarsfjordens öar och vikar. Vårt unika läge vid havet skapar en känsla av absolut ro och absolut närvaro, oavsett antal sekundmeter.

NYHET! Night Spa när restriktionerna släpper  

När restriktionerna släpper så bjuder vi in till Night Spa kl 20-23. Den som ej önskar vara i spa-området kan sitta i anslutning både inne i loungen och ute på bryggan. Det är väldigt mysigt varma sommarkvällar.

Gullmarsstrand Hotell – en mötesupplevelse – 0 meter från havet

Vi har 84 rum samt bekväma lounger, grupprum och utemöbler på bryggan. Här får ni njuta av havsutsikt med horisonten i sikte mitt på bryggan 0 meter från havet. Våra havsaktiviteter startar precis utanför möteslokalerna, det är bara att hoppa i våra erfarna skeppares båtar för en spännande tur bland kobbar och skär. Vad sägs om Sälsafari eller Krogsafari?

Vår bohuslänska spaupplevelse ligger på pålar i havet och erbjuder flera varma utomhuspooler med bastubad i olika former. Det anrika fiskesamhället Fiskebäckskil och havet lockar till härliga promenader, aktiviteter och kreativitet. Aktiviteter såsom havskikare, ostronprovning, vandring, havskajak, golf, hummersafari, fiskeaktiviteter, RIB-båt, paddel, yoga m.m. Hos oss kommer ni känna er trygga och vi kommer att ta väl hand om er!

Foto: Gullmarsstrand Hotell

Gourmetkvällar med magisk utsikt

Gourmetkvällar är en upplevelse för dig som är livsnjutare! Låt oss servera dig en fantastisk smaksensation! Du börjar kvällensmatupplevelse på vår Veranda med läckra tilltugg och ett härligt glas mousserande.
Sjunk ned i någon av verandans fåtöljer och njut av utsikten över Gullmarsfjorden. Till kvällen har vårt köksteam special komponerat en femrätters gourmetmeny. För oss självklart anpassad efter säsongens råvaror.

Vår sommelier har noga satt samman ett dryckespaket som lyfter det som serveras på tallriken till oanade höjder. Dryckespaketet behöver inte förbokas utan beställs direkt i restaurangen. Du sover gott i våra Carpe Diem sängar, och njuter av en härlig frukostbuffé dagen efter. Inträde till Sinnenas Havsbad eller Sinnenas Relax ingår, förbokning gäller. Varmt välkommen till oss på Gullmarsstrand Hotell och konferens. Boka här!

Res Eko – Res och Upplev Sverige mer!

Vi på Res Eko är en contentbyrå och besöksguide om hållbar turism i Sverige. Vi finns på webben, som tematidning och i sociala medier. Vårt syfte är få fler konsumenter att resa och uppleva Sverige mer klimatsmart. Vi är partipolitiskt och religiöst obundna med målen demokrati, jämställdhet och hållbar utveckling för alla. Vi inspirerar och peppar varandra! Tagga din resa med #reseko @reseko.se

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta och nå ut med er story. Klicka här för mer information.

Res Eko klubben
Bli prenumerant, få senaste nyheterna och exklusiva rabatter helt gratis!